در آستانه هفته وحدت، روز یکشنبه مورخ 19/8/98 جلسه هیئت مدیره بنیاد بین المللی غدیر با حضور حضرات آیات کاظم صدیقی، محمدحسن اختری، حجتاسلام سیّدناصرالدین نوریزاده، امرودی، نیز آقایان دکترحسین ظریف منش، حسن مشتاقی و جمعی از دبیران اجرایی بنیاد برگزار گردید .
آیتالله کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر در جلسه مذکور با توجه به آیات قرآن کریم ضمن تبریک میلاد رسول گرامی اسلام` گفت: آن بزرگوار پیامبر رحمت و از جنس مردم بود که از خسارت دیدن و از رنج مردم ناراحت میشد و در خیرخواهی و نجات مردم دارای انگیزه فوق العاده و به قول قرآن حریص و نسبت به مؤمنین رئوف و رحیم بود . خداوند تعالی در واقع ضمن معرفی رسول خود میخواهد مردم را به تبعیت و پیروی خالصانه و واقعی از آن حضرت ترغیب و تشویق کند.
دبیر کل بنیاد حضرت امیرالمومنین علیه السلام را دارای همین ویژگی ها دانست که تنها ویژگی نبوت را ندارد و برادر و وصی رسول خدا` است .
وی خدمت به آستان مقدّس صاحب غدیر، امیرالمؤمنین علیه السلام را توفیقی از جانب خداوند متعال دانست و افزود: براساس اسناد روایی و تاریخی، شیعه و سنّی نسبت به امیرالمؤمنین علیه السلام و معارف اهل بیت پیامبرگرامی اسلام` ابراز ارادات و محبت دارند و این امر در طول تاریخ اسلام وجود داشته است و امروز با توجه به ندای امام راحل(رحمه الله) و مقام معظم رهبری(مدّظلّهالعالی)، وحدت حول محور اسلام، رسول عظیم الشأن اسلام، قرآن و عترت؛ ضرورتی دوچندان یافته است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه افزود: وظیفه خادمان غدیر در ترویج اسلام ناب و تبلیغ سیره علوی بسیار سنگین و حسّاس است.
در ادامه جلسه، دکترحسین ظریفمنش مدیر عامل بنیاد بین المللی غدیر با تبریک میلاد نبی اکرم` و هفته وحدت و با اشاره به حضور چند تن از دبیران اجرایی بنیاد گفت: دنیای امروز تشنه معارف امیرالمؤمنین علیه السلام است و بر همین اساس بنیاد بینالمللی غدیر، تبلیغ و ترویج آموزه های علوی و سبک زندگی علوی را سرلوحه برنامه ها و فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی، تبلیغی خود در داخل و خارج از کشور قرار داده است.
وی افزود: ساختار بنیاد ساختاری چابک و دارای قابلیت فعالسازی همه نهادهای مردمی و دستگاههای اجرایی برای مشارکت در ترویج غدیر است. در استانها نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه مرکز استان به عنوان مسئول نمایندگی بنیاد در استان و در دستگاه های اجرایی کشور مسئول و یا یکی از مدیران ارشد سازمان به عنوان مسئول نمایندگی بنیاد در آن سازمان محسوب میشوند و در هر دو حالت یکی از مدیران ارشد تابعه استان و یا دستگاه اجرایی به عنوان دبیر اجرایی بنیاد معرفی و منصوب میگردد .
وی افزود: این ساختار بحمدلله موجب مشارکت همه دستگاهها و به تبع آن گسترش تلاشهای غدیری در سراسر کشور شده است .
مدیر عامل بنیاد در ادامه ضمن اعلام گسترش کمّی و کیفی برنامه های فرهنگی، تبلیغی غدیر به ویژه در ایام دهه امامت و ولایت سال جاری از برنامه ریزی برای گرامیداشت ایام میلاد نور (دهم رجب ـ میلاد جوادالائمه علیه السلام ـ لغایت سیزدهم رجب ـ میلاد امیرالمؤمنینعلیه السلام ـ) خبر داد و افزود: بحمدلله دهه امامت و ولایت سال جاری شاهد توسعه چشمگیر برنامه های معرفتی و فرهنگی غدیر در کشور بودیم. همه دستگاهها، نهادها، استانها و شهرهای کشور برنامه های متنوعی در طول دهه امامت و ولایت داشتند و قسمتی از برنامه ها حتی فراتر از ایام دهه (تا روز مباهله) نیز ادامه داشت.
دکتر ظریف منش در ادامه افزود: البته برنامه های فرهنگساز و معرفتی این نهاد مقدّس در طول سال در حال اجراء است، برگزاری همایشهای علمی، پژوهشی، دورههای آموزشی تخصصی و عمومی غدیرشناسی، آشنایی با سبک زندگی علوی، جشنوارههای فرهنگی، هنری در سطوح استانی، ملّی و بین المللی از دیگر اقدامات بنیاد بین المللی غدیر است که نمونه آن برگزاری همایشهای علمی در استانهای لرستان، کرمانشاه و اصفهان و برگزاری دوره های تربیت مربی غدیر در ماههای پایانی سال جاری است.
در ادامه جلسه حجتالاسلام و المسلمین امرودی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران نیز ضمن اعلام آمادگی برای همکاری های فیمابین بنیاد بین المللی غدیر و شهرداری تهران، این تعامل را نه تنها به عنوان وظیفه دینی، بلکه گامی در جهت گسترش فرهنگ اسلامی در شهر تهران و از جمله وظایف فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران برشمرد و پیشنهاد کرد که با محوریت بنیاد؛ دستگاه های اجرایی، سازمانها و نهادهای مرتبط ؛ همسو و هماهنگ شده و برنامه ها و فعالیتهای وسیع تر از گذشته را ساماندهی نمایند.
در پایان جلسه احکام دبیران اجرایی نمایندگی های بنیاد بین المللی غدیر در شهرداری تهران (آقای سعید صادقی) ، سازمان انرژی اتمی (آقای دکترهاشم زعفرانی) ، استان خراسان جنوبی (آقای محمد حاجی زاده) و استان البرز (حجهالاسلام والمسلمین آقای محمدعلی فتحی) اعطا گردید.